• Ново
9.5 Железен държач за свещи за стълбови свещи, птица клетка за винтидж стил свещник висящ фенер за домашна декорация сватбено бюро за арт бюро на плот за свещи за веч?

9.5 Железен държач за свещи за стълбови свещи, птица клетка за винтидж стил свещник висящ фенер за домашна декорация сватбено бюро за арт бюро на плот за свещи за вечеря домашен декор

BGN 5.67

На свещта Благодаря ти! 9.5 "притежател на желязо свещи за стълбови свещи, клетка за птици винтидж стил свещник висящ фенер за домашна декорация Сватбено художествено бюро на плот на плот за свещи за свещи Домашен декор (бял). Обединяване и седнал дизайн : Горната част е лесна за окачване. Перфектен за декорация : Деликатен свещник, създавайки уникално усещане навсякъде в дома ви , Перфектен за декорация. Издълбан стил на клетка за птици, по-лесен за разсейване на топлината, осигуряване на непрекъснатото изгаряне. Извишен издълбан процес, с декорация във формата на птица, много отличителен.5 "Железен държач за свещи за стълбови свещи, птица клетка винтидж стил свещник висящ фенер за домашна декорация сватбено художествено бюро настолни площадки за свещи за вечеря в дома (бял). Белият ретро свещ може да бъде окачен навсякъде и неговият Меката светлина на свещта излиза от космоса. Приложение : Железният свещник е идеален за ежедневна употреба, сватба, събитие, ароматерапия, спа, рейки, медитация. Пакетът включва : . Без пакет за търговия на дребно. Забележка : Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Количество : 1 компютър. Свещникът може да седи и на масата, за да го направи по -малко достойно, но по -оживено и практично.

Свойства

Най-добри оферти в категория