• Ново
2 4 6 8 10 Подложки за почистване на микрофибър за многократна употреба на микрофибър, 33x 2 4 6 8 10 Домакини за многократна употреба на микрофибърни подложки за почистван?

2 4 6 8 10 Подложки за почистване на микрофибър за многократна употреба на микрофибър, 33x 2 4 6 8 10 Домакини за многократна употреба на микрофибърни подложки за почистване на подложки, 33x

BGN 6.50

Микрофибър с най -високо качество : Подложките на MOP са изработени от най -добрия и най -силен микрофибър на пазараХарактеристики : Подложки за повторна употреба : подложките на MOP отговарят на почти всеки моп на пазара. Микрофибрът е допълнително абсорбиращ и ще остави пода лъскав и сух, след като приключите. Microfiber Dry бързо и може да бъде готов да се използва отново. Почистете подовете си по -бързо и по -ефективно от всякога. Измийте подложката си под топла вода или във вашата пералня. Стандартен размер и допълнителен абсорбиращ. Лесен за използване и почистване. Той някога ще се разкъса, ще промени цвета или ще ви пусне. Стандарният размер и допълнителен абсорбиращ : Размерът на нашите подложки за миещи се микрофибърни подложки е 33x12cm и ще се побере почти всеки конвенционален моп. Чисто с лекота на професионалния и спестяващ време начин. Спецификация : Материал : Микрофибързуз : 33x12 CMPackage Включена : 1 x микрофибър моп подложка (само подложка) подложки за повторна употреба. Микрофибър с най -високо качество.

Свойства

Най-добри оферти в категория