• Ново
Изричане на премиум премиум насекоми от репелент без токсични деета. Преносим размер Закачете го навсякъде безопасно за използване за възрастни, деца, домашни люб?

Изричане на премиум премиум насекоми от репелент без токсични деета. Преносим размер Закачете го навсякъде безопасно за използване за възрастни, деца, домашни любимци се предпазвате от ухапвания от насекоми

BGN 12.98

Нашата преносима, лесна за използване чанта гарантира, че можете да се насладите на открито, без да се притеснявате, независимо дали сте вкъщи, къмпинг или на пикникВъвеждане на Urge-Away 360, революционен нетоксично репелент на насекоми, предназначен да предпази вас и вашите близки от досадни и потенциално опасни ухапвания от насекоми. Ключови характеристики на Urge-Away 360 : 1. Преносим размер : Компактният дизайн ви позволява да го закачите навсякъде, което го прави задължително за дейности на открито или просто релаксирате в задния си двор. Включена бутилка за пълнене : Пакетът се предлага с бутилка за пълнене, което ви позволява лесно да попълните репелента според нуждите. Без деети и нетоксични : Формулирани с безопасни, естествени съставки, Urge-Away 360 е идеален както за възрастни, деца, така и за домашни любимци. Само няколко капки и сте готови да тръгнете! Не позволявайте на досадни насекоми да съсипват вашите преживявания на открито-изберете Urige-Away 360 и се насладете на среда без бъгове, където и да се намирате. Безопасно за всички възрасти : Нашата нежна формула гарантира, че притичането на 360 е подходяща за възрастни, деца и домашни любимци, осигуряваща цялостна защита за цялото семейство.

Свойства

Най-добри оферти в категория