• Ново
Giligiliso оризов херметически контейнер за съхранение, контейнер за съхранение на зърнени култури за дома за овесени ядки, зърно, зърнени храни, макаронени изделия, пр?

Giligiliso оризов херметически контейнер за съхранение, контейнер за съхранение на зърнени култури за дома за овесени ядки, зърно, зърнени храни, макаронени изделия, продажби на брашно

BGN 1.67

Материал : полиетилен терефталат+полипропилен С нашите херметични контейнери за уплътнение те могат да запазят тези неща и вашето снабдяване с печене или друго сухо зърно. Неговият умерен размер и височина, като се използва разумно вашето кухненско пространство. Ще останете в безопасност и свежи по всяко време и навсякъде. Четири силни катарами запечатват контейнера плътно, дръжте храната си свежа и суха. Пластмаса за хранене : Контейнерът е изработен от висококачествен доста здрав траен дебел материал ,. Количество : 1бр. Неговият умерен размер и височина, като се използва разумно от вашата кухненска космическа видимост и удобство : ясните контейнери правят ясно да видите какво има вътре, можете да получите това, което искате, без да се отваряте. Тънък и компактен и спестяващ пространство . Съхранявайте зърното си. Преносима дръжка, лесна за преместване и излизане. Четири силни катарами запечатват контейнера плътно, дръжте храната си свежа и суха.Оризов херметически контейнер за съхранение, контейнер за съхранение на зърнени култури за зърнени храни за овесена каша, зърно, зърнени храни, макаронени изделия, брашно : Количество : 1pcscolour : Размер на белитематериал : Размер на полиетилен терефталат+полипропиленпродект размер : 13.56 с размер на пакета : 14x13x6. Преносима дръжка, лесна за преместване и излизане. Корпусът на цевта има стандартен мащаб, така че можете да изсипвате нещата бързо и точно всеки път. Корпусът на цевта има стандартен мащаб, така че можете да изсипвате нещата бързо и точно всеки път. И още (Забележка : Капацитетът за съхранение на контейнери варира в зависимост от зърното. херметично и пространство за спестяване на пространство : Херметичната система за съхранение ще гарантира вашето зърно от вода. Пластмаса за хранителен клас : Контейнерът е изработен от висококачествен доста здрав траен дебел материал ,. Slim and Compact and Space Saving.56lb Дескриция : Интелигентен контейнер за съхранение на кухня : Направете килера си перфектно организиран с този интелигентен контейнер.

Свойства

Най-добри оферти в категория