• Ново
Мека покривка за юрган от микрофибър с сгради на калъфи в центъра на града, схематична градска сцена, декоративен комплект за спално бельо с шамари с възглавници, м?

Мека покривка за юрган от микрофибър с сгради на калъфи в центъра на града, схематична градска сцена, декоративен комплект за спално бельо с шамари с възглавници, многоцветни

BGN 3.00

3pc корица на завивка с затваряне с цип : 1 корица на одея Поставете утешителя си във и извън. Копачка на завивката : 228x228cm/89. Красив дизайн и цветен печат, прави вашата спалня уникална и ви носи прекрасна мечта . Добре проектиран модел, ясен модел, не избледнява, дълъг експлоатационен живот, нямате нужда от притеснение за него . Персонализирайте спалнята си : . Ще бъда обичам : ) "Забележка : Утешител и лист не са включени. Като Хелоуин, Черен петък, Кибер понеделник, Коледа и др. Този комплект за корица на одеяло също е подходящ за пълни сезони, пролет, лято, есен и зима. Корица на завивка : 173x218cm/68. Възглавници : 48 x74cm/18. Инструкции за измиване : . Пакетът включва : 1*покритие на завивка, 2*калъфи за възглавници. Възглавници : 48 x74cm/18. Той също може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. Изработен от 100% полиестер микрофибър, корицата на завивката предлага дълготрайна сила, забележимо меко усещане за ръка . Възглавници : 48 x74cm/18. Материал : Микрофибър полиестер, качество на хотела, лек, дишащ и издръжлив, лукс и подходящ за кожата. Размер на кралицата : (1 корица на одеяло, 2 калъфа за възглавници). Размер на крал : (1 корица на одеяло, 2 калъфа за възглавници). Размер с близнаци : (1 покритие на одеяло, 1 калъфи за възглавници).

Свойства

Най-добри оферти в категория