• Ново
Карирани клипове за коса Claw Clips за гъста коса ацетат клипс за коса Claw Clips for Diny Hair 2 Клипове за коса за жени малки клипове за коса Костенурка Барети Аксесоари за коса з?

Карирани клипове за коса Claw Clips за гъста коса ацетат клипс за коса Claw Clips for Diny Hair 2 Клипове за коса за жени малки клипове за коса Костенурка Барети Аксесоари за коса за жени

BGN 5.20

Кръгли зъби могат да държат косата ви плътно, без да наранявате скалпа ви, а силната пружина може да предпази прическата ви да не се плъзга през целия ден Лека костенурка, матово черно, карирана и слюда оцветяващи клипове за коса. Сладки клипове за коса Има четири цвята, бял, каки, ​​светло розово и наситено оранжево. Той поддържа подредена коса по време на къпане, миене на лицето, грим, готвене и работа. Haif-up клипове за коса, много подходящи за наполовина стайлинг, ще ви накара да изглеждате очарователно и елегантно силно задържане 5.9 x 1,9 x 1,4 инча.29 унции Производител : ASIN : B09 L1 G5 J78 Кребени клипове за коса Claw Clips за дебела коса ацетатни клипове 4pcs Claw Clips за тънка коса 2 "щипки за коса За жени малки коси клипове костенурка барети аксесоари за коса за жени. Използвайте го, за да създадете небрежно полуформално актуализиране и озаряване на вашето облекло.Какво получавате : 4 опаковки Елегантни клипове за коса за коса. Можете да съвпадате с дрехите според настроението си. Шиковите клипове за коса шикозна коса също са много подходящи. Металната пружина е покрита с пластмаса, анти-руст и по-издръжлива. Ширината на клиповете за коса е голяма, когато порасне, а капацитетът е голям. Материал : Тези нокти са изработени от траен ацетат и сплав.

Свойства

Най-добри оферти в категория