• Ново
Скейтбордист с стикер за грабване на носа Decal Die Cut - самозалепващ винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - много цветни и размери - скейтборд или игри ?

Скейтбордист с стикер за грабване на носа Decal Die Cut - самозалепващ винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - много цветни и размери - скейтборд или игри за кънки

BGN 3.33

Стикерите са направени от първокласен самозалепващ винил и ще се придържат към почти всичко, като традиционен стикер за броня Определено не сме най -евтиното решение, но произвеждаме най -висококачествените стикери, които са не само устойчиви на атмосферни влияния, но предлагат до 6 -годишна издръжливост на открито. Удовлетворението гарантира.Гордо направен в САЩ. Всички стикери не са създадени равни, така че не се заблуждавайте от евтини имитации, които се чувстват на елементи и най -важното директно слънчева светлина! Тези стикери няма да избледнеят, да завъртят черна пукнатина или обелват в продължение на много години. Стикерът, показан в инсталационните изображения, е само за целите, ще получите закупения. Инструкции за инсталиране и подробности, моля, вижте допълнителните изображения. Произведено в САЩ. Ултра тънък 2,8 милилитра (70 микрона) календарен самозалепващ винил е един от най-гъвкавите календарен винили на пазара. Стикерите са изрязани от плътна цвят на самозалепващо винил с помощта на японски резачка за прецизност.

Свойства

Най-добри оферти в категория