• Ново
Мъжки аксесоари за коса за мъже за мъже метални ленти за глава за жени спирала коса вратовръзка черна вълнообразна лента за глава вълна коса на открито тренировка ?

Мъжки аксесоари за коса за мъже за мъже метални ленти за глава за жени спирала коса вратовръзка черна вълнообразна лента за глава вълна коса на открито тренировка йога лента за коса метал

BGN 1.33

Със силно абсорбция на вода нашата кърпа от микрофибър е лесна за почистване на мръсната вода и острие удобно почистващо комплект - Стичането на душа съвпада с държач за кука за смукателна чаша и допълнителен плат от микрофибър. Мъжки лента за глава : Страхотно е да се носи, когато се занимавате на открито или на партита, рождени дни, фестивали, празненства, церемонии и други ежедневни дейности .Лента за глава на грим за жени : подходяща както за жени, така и за мъже, повече чар на вашата прическа. За разлика от другия държачител на адхезиите, притежателят на смукател държи до 11 фунта, той е лесен за инсталиране, многократна употреба и не оставя маркировки на стъкло при отстраняване. Спортни ленти за глава : Може да бъде и за мъже, и жени, които да свързват косата ви, когато миете лице, като има Лице или спорт .

Свойства

Най-добри оферти в категория