• Ново
Метене, дълга дръжка четка за четка за четка за четка, 360 ° Без мъртви ъгли, гъвкав силиконова тоалетна купа почистване на четката стена, без пробиване бързо изсушав?

Метене, дълга дръжка четка за четка за четка за четка, 360 ° Без мъртви ъгли, гъвкав силиконова тоалетна купа почистване на четката стена, без пробиване бързо изсушаване на яснотата

BGN 3.00

Честито пазаруване за теб!.22lbgross Тегло : 120g/0. Стикерите са издръжливи и стабилни за дълго време. Инсталация без нокти, просто залепете силните и немаркиращи стикери върху повърхността на калъфа и стената, на която искате да поставите, след което ги закачете заедно, много спестявайки място.54 Размер на опаковането : 38x9x2cm/14.Дълга дръжка четка за четка за четка за четка, 360 ° Без мъртви ъгли, гъвкав силиконов тоалетна купа почистване на четката стена, монтирана без пробиване на бързо изсушаване : Количество : 1бр. (Този продукт се предлага с кука, която може да бъде прикрепена към стената) 【Многофункционална употреба】 Тоалетна четка за голф може да отговори на нуждите на почистване на дома, може да се използва за тоалетни, но също така и за Почистване на мивки, измиване на басейни и вани! Както и различни малки пространства в банята, но също така са подходящи за употреба на многократни приложения, като хотели, болници, офиси, училища и др.79innet Тегло : 99g/0. Ние ще отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. Ако имате въпроси преди или след поръчка, не се колебайте да се свържете с нас. Ние се стремим да предоставяме услуги, които отговарят на вашите изисквания. Design Design】 Design】 Без перфорация и издръжлив. Ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете директно с нас. Тоалетната четка за голф глава може да влезе дълбоко в канали до някои мъртви ъгли или части от ръбовете, което ви позволява лесно да се измъкнете от проблемите, причинени от тоалетната жлеба. Тоалетните четинки не са лепкави за косата, а мръсотията върху четката ще се почисти веднага щом се изплакне с вода или чистач, спестяване на време и хигиен! 【Висококачествен материал】 Четката на тоалетната е изработена от материали, които няма да повредят остъклената тоалетна.

Свойства

Най-добри оферти в категория